Werkwijze

  • werkwijze bedrijfsfilm maken
CreativeCam werkt met een heldere werkwijze volgens het 4 stappenplan bij het maken van een bedrijfsfilm. Heb je belangstelling om met ons in zee te gaan dan hebben we eerst een inhoudelijk gesprek. We horen van jou wat de boodschap van de bedrijfsfilm moet worden en wat je ermee wilt bereiken. We luisteren naar jouw wensen en denken met je mee. Daarna gaan wij aan de slag met het script. Om je een idee te geven hoe het hele verdere proces zal gaan verlopen kun je het stappenplan hieronder bekijken.


Briefing De eerste stap in het proces is het bepalen van het juiste concept voor jouw commercial of bedrijfspresentatie. In het concept staat kort en bondig beschreven en gevisualiseerd met screenshots hoe wij jouw bedrijfsfilm of product op een originele manier denken te visualiseren. Bekijk onze pakketten ». Na je akkoord gaan wij aan het werk met een script.
Opname In overleg met de opdrachtgever plannen wij de opnamedag en de opnamelocatie. Afhankelijk van de soort productie verschijnt onze regisseur, cameraman, belichter, geluidsman en indien nodig visagist, acteurs, figuranten of een eventuele presentator op jouw eigen filmset.
Montage Het ruwe videomateriaal wordt gemonteerd, eventueel van titels en andere graphics voorzien en de audio nabewerkt. Dan krijg je de video zien. Dat kan online of via een downloadlink. Je bekijkt het wanneer het jou uitkomt. Je op- en aanmerkingen worden besproken en wijzigingen worden op basis hiervan uitgevoerd.
Afleveren Na de tweede viewing produceren wij een Master. Van deze master word de DVD geproduceerd en eventueel alle andere gewenste videoformaten zoals voor YouTube »Vimeo » of de versie die je wellicht op je eigen website wilt publiceren. Uiteraard wordt alles geleverd op Full HD en alle formaten zijn mogelijk!

Vind je dit interessant? Vertel het verder via