Veelgestelde Vragen

  • Veel gestelde vragen
Hieronder vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen m.b.t. videoproductie en bedrijfsfilms. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.


Er zijn veel videoproductie bedrijven die bedrijfsfilms maken. Er zijn er echter niet zoveel met dezelfde marketing achtergrond als wij. Wij maken bedrijfsfilms die omzetverhogend werken. En dat tegen een zeer betaalbare prijs.
CreativeCam heeft drie pakketten samengesteld met verschillende prijzen en mogelijkheden. De prijzen variëren van € 799,- tot € 2375,- ex. BTW. Je weet vooraf dus waar je aan toe bent en dat bespaart je vervelende verrassingen achteraf. Heb je meer specifieke wensen dan is het uiteraard mogelijk om een offerte op maat voor je uit te brengen.
Met video op je website communiceer je effectiever met je bezoekers. Je kunt van jouw websitebezoekers potentiele klanten maken door ze een unieke indruk te geven van je bedrijf met een sfeerimpressie of een instructievideo van een product of dienst. Video op je website genereert bovendien meer clicks en houdt bezoekers langer vast. Het is het snelst groeiende communicatiemiddel op internet. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers 5 keer meer informatie tot zich nemen op een website met beeld en geluid dan op een website met alleen tekst en foto’s.
Nee. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek luisteren wij naar jouw verhaal. Vervolgens ontstaat er een brainstormsessie waarin wij alle ideeën inventariseren. Op basis van die informatie gaan wij vervolgens aan de slag en komen zo tot een script. Deze leggen wij dan weer aan je voor.
CreativeCam werkt volgens een helder en duidelijk 4 stappenplan. Bekijk onze werkwijze.
In overleg met jouw webmaster leveren wij de video af in de gewenste vorm en formaat. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om jouw video te optimaliseren voor YouTube en Google.
Jij bent de opdrachtgever voor het maken van de bedrijfsfilm. Daarmee bent je dus de eigenaar en heb je alle rechten. CreativeCam vraagt wel altijd jouw toestemming om de bedrijfsfilm op onze portfolio website en YouTube kanaal te mogen plaatsen voor promotionele doeleinden.

Vind je dit interessant? Vertel het verder via