Bedrijfsfilm

  • bedrijfsfilm
  • bedrijfsfilm
Een goed gemaakte bedrijfsfilm versterkt je bedrijfsimago. Een bedrijfsfilm communiceert de missie en visie van je bedrijf laagdrempelig naar je doelgroep. En je doelgroep laat zich steeds meer leiden door de vorm en dynamiek van een website dan door tekst. Dit betekent een toename van visuele communicatievormen zoals online video. Vanzelfsprekend biedt dit geweldige mogelijkheden voor het bedrijfsleven.

Naast het plaatsen van de bedrijfsfilm op je website kun je de bedrijfsfilm ook plaatsen op een online-videoportal zoals YouTube of Vimeo. Youtube is de marktleider op het gebied van online video. In Nederland heeft YouTube een bereik van maar liefst 85%. Het is na Google de tweede zoekmachine ter wereld en belangrijker nog… het is gratis. YouTube is dus een perfecte manier om contact te maken met je doelgroep. Voor je bedrijf is het dus zinvol om een YouTube kanaal te beginnen en je bedrijfsvideo op Youtube te plaatsen.

Daarnaast is het zeer eenvoudig om via diverse andere social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en Hyves je YouTube video te promoten. Dan kunt je via je YouTube account zien waar je bezoekers vandaan komen, welk geslacht ze hebben en in welke leeftijdscategorie ze zitten. Zo zijn er nog talloze mogelijkheden die je in kunt zetten om je YouTube videokanaal te optimaliseren en videomarketing of video seo een toegevoegde waarde te laten worden voor je onderneming. CreativeCam kan deze taak voor je uit handen nemen en er voor zorgen dat je video’s hoog in de Google zoekresultaten terecht komen.

Vind je dit interessant? Vertel het verder via