Referenties

referentie van Ralph Mesman<br />
Business Development Manager Benelux at MisterClipping

Ralph Mesman

Business Development Manager Benelux MisterClipping

CreativeCam heeft voor ons een product- en instructievideo gerealiseerd. Ik kan niet anders zeggen dan dat zij een topproduct hebben neergezet die onze verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen!
referentie van Eric Verduyn Directeur Onderwijs NCOI Opleidingsgroep

Eric Verduyn

Directeur Onderwijs NCOI Opleidingsgroep

Door een strakke deadline zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner in videofaciliteiten die snel een instructievideo kon opnemen en monteren. CreativeCam heeft binnen die deadline een product afgeleverd die voldeed aan alle gestelde eisen. Er was vooraf maar weinig bekend over hoe het moest worden en voor ons was het de eerste keer dat we zoiets deden. CreativeCam heeft uitstekend meegedacht en ervoor gezorgd dat er een professioneel eindresultaat tot stand is gekomen. Daarbij zijn het aardige gasten die professioneel zijn en conceptueel goed mee kunnen denken. Uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs!

referentie van Melvin Bos<br />
E-commerce manager at Fletcher Hotels

Melvin Bos

E-commerce manager Fletcher Hotels

Ecommerce zit in het bloed van Marcin, (he talks and thinks online). Ontwerp, design, video en Email-marketing is voor hem passie waar alle aandacht naar toe gaat. Erg fijn om mee samen te werken.
referentie van Richard van Blokland Freelance Vision Mixer / Director / Editor

Richard van Blokland

Freelance Vision Mixer / Director / Editor

Marcin is a highly creative and innovative person. He creates unexpected solutions for any problem. I was impressed by his work as a camerman and as an e-mail campaign developer. Besides this Marcin is a very loyal employee who is willing to work hard and knows how to get things done.