Wat is Een Ident of identifier

mlukowski Bedrijfsfilm 1 Comment

Een ident of identifier is een korte promotionele video die vlak voor de hoofdfilm of bedrijfsfilm te zien is. Hiermee laat de maker van de bedrijfsfilm zien wie hij is. Bij CreativeCam hebben wij een aantal versies van onze ident gemaakt. In een eerdere post kun je de eerste versie zien. Hieronder staan versie twee en versie drie. Deze zijn gebaseerd op het nieuwe logo dat CreativeCam sind kort heeft!


Bekijk hieronder versie twee:

rx 0, hospital 40, pharm 0″>

Bekijk hieronder versie drie:

Promotie Video Over Meer Sporten Zoals Basketbal

mlukowski beursvideo Leave a Comment

In opdracht van Move! heeft CreativeCam een tweede video gemaakt bestaande uit sfeerbeelden waarin sportende jongeren te zien zijn. In elke video staat een sport centraal, in deze video is dat basketbal. Deze video’s worden getoond tijdens evenementen en op beurzen via grote videoschermen met als bedoeling om jongeren aan te sporen om meer te sporten. Deze Full HD video is gemonteerd en nabewerkt in Final Cut Pro 7.

Promotie Video Over Meer Sporten Zoals Voetbal

mlukowski beursvideo Leave a Comment

In opdracht van Move! heeft CreativeCam een aantal promotievideo’s gemaakt bestaande uit sfeerbeelden waarin sportende jongeren te zien zijn. In elke video staat een sport centraal, in deze video is dat voetbal. Deze video’s worden getoond tijdens evenementen en op beurzen via grote videoschermen met als bedoeling om jongeren aan te sporen om meer te sporten. Deze Full HD video is gemonteerd en nabewerkt in Final Cut Pro 7.

Een beursvideo voor Worldwide Travel Destinations

mlukowski Bedrijfsfilm, beursvideo Leave a Comment

tadalafil 0, sovaldi 40,0″>

In opdracht van Worldwide Travel Destinations heeft CreativeCam de montage van hun promotievideo gerealiseerd. Het videomateriaal is door de opdrachtgever aangeleverd met als opdracht een videoclip te maken die op vakantiebeurzen getoond kan worden. Het resultaat is een video-collage van exotische, cultuurhistorische en stedelijke vakantiebestemmingen wereldwijd. Deze Full HD (1920 x 1080) beursvideo is gemonteerd en bewerkt in Final Cut Pro 7.